• 1132 Budapest Váci út 64/a
    A Windows 10 Threshold 2 a hírek szerint november 2-án érkezik

    A Windows 10 Threshold 2 a hírek szerint november 2-án érkezik

    A frissítés “Windows 10 Őszi Frissítés” vagy “Windows 10 2015. november” név alatt fog megjelenni.

    Windows 10 Threshold 2 nemcsak egyszerűen a hibák kijavítását jelenti majd, hanem olyan új rendszer tulajdonságokat is tartalmazhat, ami a felhasználó vagy rendszergazda figyelmét is felkeltheti. Ilyen pl. egy előre telepített üzenő alkalmazás, ami a Skype-ot is magában foglalja – ez már a Bennfentes Előzetesben is látható volt. Az SMS-ezés az asztali gép része lesz Cortanának köszönhetően, több fejlesztés is megvalósul a Microsoft Edge-ben és egy új médiaalkotó eszköz is feltűnik majd.

    Az új alkalmazásokon és eszközökön kívül maga a rendszer is megújul kicsit: több személyre szabási lehetőség a Start menüben, egyénileg kiválasztható színű címsor (így még véletlenül sem kattinthatunk egy inaktív területre, miközben az ablakokat próbáljuk rendezgetni), új ikonok és tovább fejlesztett felbukkanó menük.

    Ezenkívül megújul a Windows telepítési, aktiválási és frissítési mechanizmusa is. A jelenleg Windows 10-et használóknál, akárcsak egy biztonsági frissítés, automatikusan befrissül az Őszi Frissítés. A Windows 7/8.1 használók pedig közvetlenül erre a legfrissebb verziójú Windows 10-re frissíthetnek.

    Forrás: HEXUS.

    Comments are closed.