• 1132 Budapest Váci út 64/a

  Felhő alapú szolgáltatás

  Biztonságos, megbízható nyilvános számítási felhő – igény szerint.
  Tegye költséghatékonyabbá és biztonságosabbá vállalkozása IT rendszerének működését. Az IT Szerviz Felhő alapú szolgáltatása a legjobb választás az Ön számára.

  Bízza profikra az adatok rendszerezését, kérjen ajánlatot Tőlünk most »

  shutterstock_113657956A lehetséges döntési/átváltási időpontok a következők:

  • új eszközök (szerver, hardver, szoftver) beszerzése
  • új projekt/cég indítása, amelyhez személyre szabott/tervezett informatikai rendszerre és infrastruktúrára van szükség
  • informatikai audit során feltárt bizonyos hibák megoldása
  • IT költségek optimalizálása

  Mivel a vállalatok állandó nyomás alatt vannak, hogy csökkentsék működésük költségeit, mindenféle nagyságú vállalatnál azt várják el az informatikától, hogy nagyobb értéket szolgáltasson kevesebb pénzért. A számítási felhő képes az informatikai költségvetés átstrukturálására, mivel megszünteti a közvetlen informatikai kiadásokat, a kapacitásokért használattal arányosan kell fizetni, és a kulcsfontosságú alkalmazásokat és szolgáltatásokat egy több-bérlős szerkezetbe viszi át.

  A felhőszolgáltatások legnagyobb előnye, hogy az igénybevett szolgáltatások használatarányos díja annak függvényében alakul ki, hogy mekkora erőforrást kell elköltnie az Ön cégének és az alábbi paraméterekből, milyen pontos igényei vannak. Mivel számos nagy szolgáltató (IBM, Microsoft, Fujitsu, stb.) nyújt már nagyon megbízható, stabil és kényelmes felhőszolgáltatásokat, melyek között megtaláljuk a felhők nyilvános, privát, vagy hibrid formáját, így mindig az adott cég profiljának és a menedzsment elvárásainak megfelelő megoldást kell választani, melyek közötti választásban, ingyenes tanácsadást nyújtunk.

  Amennyiben mélyebb vagy részletesebb információt szeretne megtudni ezen szolgáltatásokról, úgy kérje ingyenes tanácsadásunkat!

  Könnyítse meg vállalkozása mindennapjait és csökkentse IT kiadásait az IT Szerviz Felhő alapú szolgáltatásával. Kérjen most egyedi személyre szabott árajánlatot>>