• 1132 Budapest Váci út 64/a

  IT outsourcing

  Teljes körű IT megoldások
  Szeretné IT rendszerét végre megbízható kezekbe tudni és csakis a vállalkozásában
  felmerülő legfontosabb kérdésekre koncentrálni?

  IT outsourcingKönnyítsen az Önre és vállalkozására nehezedő terheken és bízza Informatika rendszerének üzemeltetését az IT Szerviz informatikai rendszerüzemeltető szakértelmére. Válassza az IT Outsourcing szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően informatikai rendszerének teljes egészének, vagy akár annak kiválasztott elemeinek kiszervezésére is lehetősége nyílik. Így többé nem kell aggódnia a hirtelen felmerülő, sokszor igen komoly szakértelmet igénylő problémák miatt.

  A komplex rendszerfelügyeleti tevékenységünk során a hardver és a szoftverállomány ellenőrzése és a felmerülő hibák elhárítására mellett, kiemelt hangsúlyt helyezünk az informatikai tanácsadásra. Szakértő kollégáink az Ön rendszerének folyamatos fejlesztését és naprakésszé tételét szem előtt tartva térképezik fel a legjobb megoldásokat a rendszere számára.

  A teljes körű szolgáltatásnyújtás érdekében ITIL folyamatokkal, informatikai tanácsadással, egyéni, komplex megoldásokkal állunk rendelkezésére, az ISO 9001 szabvány működési előírásai keretinek szigorú betartásával.

  Könnyítsen vállalkozása terhein és vegye igénybe Ön is az IT Szerviz professzionális IT Outsourcing megoldásait!

  Kérjen ajánlatot most »