• 1132 Budapest Váci út 64/a

  Miért minket?

  Tudja meg, miért érdemes az IT Szerviz szolgáltatásait választania:

  25 éves tapasztalat

  A több, mint 25 éves tapasztaltunk, mellyel a biztonságos IT üzemeltetés és rendszerfelügyeleti szolgáltatás terén rendelkezünk, garanciát jelent az Ön számára arra, hogy vállalkozása informatikai rendszere valóban megbízható szakértők gondos figyelme alá kerül.

  7×24 órás rendszerfelügyelet

  Szakembereink a hét minden napján, a nap minden órájában az Ön és informatikai rendszerének szolgálatában állnak. Az esetleges problémák esetén pedig azonnal megkezdik a hibaelhárítását.

  Hibabejelentő rendszer

  Az egyedi igények szerint kialakított hibabejelentő rendszerünk segítségével gyorsan és egyszerűen pontos jelzést adhat az Ön informatikai rendszerében estlegesen felmerülő problémákról. A Hibajegykezelőnk könnyen használható rögzítő felületével leegyszerűsíthetőek a funkciók, annak érdekében, hogy az informatikai képzettséggel nem rendelkező felhasználók is könnyen eligazodjanak rajta.  A bejelentő rendszer segítségével csökkenthető a probléma megoldására fordított idő, ezzel minimálisra redukálható az Ön informatikai rendszerének meghibásodásából fakadó munkaidő kiesés.

  ITIL + ISO

  Üzemeltetési szolgáltatásainkat magas fokú minőségét az ITIL ((IT Infrastructura Library) nemzetközi irányelv és az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer garantálja. Szakmai tapasztalatunk és infrastruktúránk kellő biztonságot garantál az Ön vállalkozása számára, mellyel megbízható, biztos hátteret nyújtunk informatikai rendszere számára.

  10+ éves tapasztalat Windows és Linux rendszerek üzemeltetésében

  A Windows és Linux rendszerek üzemeltetésében és karbantartásában szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően Önnek többé nem kell aggódnia rendszerének hibás működéséből adódó ritka és különleges problémái miatt sem.

  Bízza ránk IT rendszerének teljes körű üzemeltetését és kérjen most egyedi, az Ön rendszerére szabott ajánlatot. Töltse ki az űrlapot most »