• 1132 Budapest Váci út 64/a

  Rendszeraudit

  Felvesszük a hálózati térképet, felmérjük az eszközöket, használati szokásokat, elvárásokat és a jövőbeli célokat.
  Úgy érzi, hogy informatikai rendszere nem szolgálja elég hatékonyan vállalkozása napi működését? Számos apró, bosszantó probléma hátráltatja a gördülékeny ügymenetet? Kapjon végre pontos és átfogó képet informatikai rendszeréről az IT Szerviz Rendszeraudit szolgáltatásának köszönhetően.

  Tudjon meg a szolgáltatásról mindent és kérjen ajánlatot most »

  Szolgáltatásunk segítségével megtudhatja, hogy informatikai rendszere mennyire szolgálja hatékonyan intézménye tevékenységét. Hasznos tanácsokkal látjuk el a hatékonyság növelése érdekében, ugyanakkor a rendszer audit minden informatikai fejlesztés alappillére, hogy pontos képet kapjon vállalata informatikai hátteréről.

  Első lépésként Önnel egyeztetve körvonalazzuk a célokat, és a rendszer kiterjedését, hálózati térképet készítünk, felmérjük az igényeket, elvárásokat, célokat, a használati szokásokat, eszközöket, hogy a lehető legpontosabb képet kapjuk a vállalatról és az elérendő célokról. Az audit egyik legfontosabb részét képezi a hálózati biztonság feltérképezése, kérdéskörének körbejárása.

  Az audit lényege a közös munka Önnel és vállalatával, hogy az igényeket a lehető legpontosabban felmérhessük, lehetőségekhez mérten meghatározzuk a fejlesztésekkel elérhető előnyöket, a fejlesztés területeit, költségeket.

  Amennyiben az Ön vállalata rendelkezik saját IT szakemberrel, annak ellenére is érdemes megfontolni a szolgáltatás igénybevételét. A rendszerfelügyeleti, rendszertámogatási szolgáltatás lényege nem a napi rutin jellegű tevékenységek elvégzésében rejlik. Célja, hogy garantálja a megfelelő rendelkezésre állási szintet, támogassa intézménye tevékenységét, munkáját proaktív, és reaktív tevékenységeken keresztül. Mindezeken túl a rendszertámogatás részét képezi a folyamatos audit és tanácsadás is, melyek hosszútávon meghatározzák cége hatékony működését.

  Az ITSzerviz kollégái képzett szakemberek. Tudásuk lefedi az IT infrastruktúra összes területét, így képesek komplex informatikai rendszerek támogatásának, fejlesztésének magas színvonalú, hatékony ellátására, mellyel versenyképes informatikai hátteret biztosítanak Ön és vállalata számára.

  Tegye hatékonnyá informatikai rendszerének működését a Rendszeraudit szolgáltatásunkkal és vessen véget a rendszer nem megfelelő működésévből fakadó problémának. Kérjen ajánlatot most »