• 1132 Budapest Váci út 64/a

  7x24 órás IT Felügyelet

  Szakembergárdánk képes minimalizálni az üzleti folyamatok kiesésének lehetőségét.

  7×24 órás rendelkezésre állás

  A folyamatos üzletmenet egy sikeres vállalkozás szempontjából az egyik legfontosabb tényező. A 7×24 órás IT Felügyelet szolgáltatásunk biztosítja vállalkozása számára a hét mind a 24 órájában való rendelkezésre állást, így kiküszöbölheti az üzleti folyamatok kiesésének lehetőségét. Kiváló szakmai tudással rendelkező szakembereink proaktívan, vagy akár távoli eléréssel hárítják el a felmerülő problémákat, ugyanakkor naprakésszé teszik rendszerét, hogy az versenyképes maradhasson a piacon.
  Szolgáltatásunk nem csak a felmerülő hibák meghatározott időn belüli elhárítására korlátozódik. Hiszünk abban, hogy a hibákat nem javítani kell, hanem megelőzni, így szolgáltatásunk magában foglalja a hibamegelőző karbantartást is.

  Hétvégi ügyelet

  Annak érdekében, hogy Ön a legnagyobb biztonságban érezze magát és rendszerét, igénybe veheti hétvégi ügyelet szolgáltatásunkat, melynek segítségével a lehető leggyorsabban juthat megoldáshoz a hét bármely napján.
  A hibák nagy része elhárítható távmenedzsment szolgáltatásunk segítségével. Amennyiben ez nem tud megvalósulni, szerver rendszerhiba bejelentését követően 1 órán belül kezdjük meg a javítást, munkaállomás rendszerhiba esetén pedig a bejelentést követő 2 órában.

  Meghosszabbított munkaidő

  Egyedi szolgáltatásunkat akkor ajánljuk az Ön számára, amennyiben a 7×24 órás rendelkezésre állásra nincs szüksége, viszont szeretne informatikai rendszere mögött egy olyan biztos védőhálót tudni, mely a felbukkanó problémák esetén azonnal képes orvosolni a problémát.

  Bízza az IT Szerviz szakértelmére informatikai rendszerének felügyeletét és karbantartását, kérjen most személyre szabott ajánlatot az Ön rendszeréhez »