• 1132 Budapest Váci út 64/a

  Kiemelkedő végpontvédelem és hálózati biztonság

  A végpontvédelem távoli kliens eszközökhöz áthidalt számítógépes hálózatok védelmét szolgálja, hiszen a laptopok, táblagépek és egyéb vezetéknélküli eszközök csatlakoztatása a vállalati hálózathoz támadási utat hoz létre a fenyegetések számára. Informatikus szakértőink igyekeznek a lehető legkorszerűbb megoldásokat kínálni a végpontbiztonsághoz, mivel az olyan hagyományos végpont biztonsági eszközök, mint az egyes antivírusok, bizonyos fenyegetéseket nem tudnak hatástalanítani, például a nulla napos biztonsági réseket, illetve a szervezet tűzfalán kívüli védelmet.Számítógépet használó ember

  Mit nyerhet általa?

  Javításkezelés

  A javítás szempontjából központosított és automatizált folyamat a probléma azonosításától egészen a javítási procedúráig, tesztelésig, ellenőrző jelentésekig naprakész IT rendszergazdáink által.

  Alkalmazás engedélyezés

  Teljeskörű áttekinthetőség minden környezetben, hálózaton vagy hálózaton kívül futó vagy futtatható minden alkalmazáshoz.

  Adatszivárgás ellen

  Titkosítás végpontokra és kivehető tároló eszközökre az adatszivárgás megelőzése érdekében, továbbá korlátozott hozzáférés a virtuális LAN-hoz.Összekapcsolt notebookok

  Hozzáférés

  T Rendszergazdai beavatkozás segítségével számítógép felhasználók azonosítása, kezelése, szükség szerint korlátozása. Felhasználói bejelentkezési adatok ellenőrzése és hitelesítése, továbbá eszközkeresés vállalati biztonság felmérése szempontjából hálózati hozzáférés megadása előtt.

  Anti-X megoldások

  Rosszindulatú programok azonosítása, alapvető antivírusok elhárítása, internetes biztonság és tűzfal fenntartása, asztali számítógépek és laptopok behatolásának megelőzése fejlett végpontvédelem segítségével.

  HIPS

  Rugalmas megoldás segítségével biztosítható az üzleti szempontból kritikus kommunikáció továbbítása, egy időben védve a hálózati forgalmat.